1-3 ARBEJDSDAGE30 dages returretPrisgaranti

Sportamore Outlets almene vilkår

Anvendelse og forbrugerbeskyttelse

Disse generelle vilkår gælder på den købsaftale, du som forbruger indgår med Sportamore Danmark, filial af Sportamore AB i Sverige CVR nr. 34723869, i det følgende kaldet ”Sportamore Outlet”. For at beskytte dine interesser som kunde gælder bestemmelserne i E-handelsloven og forbrugeraftaleloven på samtlige køb på www.sportamoreoutlet.dk

Personoplysninger

I forbindelse med din bestilling godkender du at vi gemmer og anvender dine oplysninger inden for vores virksomhed for at kunne fuldføre og tilvejebringe den service du kan forvente af os. Alle behandlinger af personoplysninger sker i overensstemmelse med datalovgivningen. Sportamore AB (org. Nr 556788-8614) er ansvarlig for dine personoplysninger.

Sportamores kunderegister indeholder personoplysninger såsom navn, postadresse, telefonnummer, email adresse samt IP-adresse. Formålet med, for Sportamore, at indsamle dine personoplysninger er anvendelse til disse formål:

a. Kunne gennemfører køb hos Sportamore

b. Muliggøre konkret markedsføring via email, sms og andre kanaler baseret på dine tidligere køb og andvendelse af Sportamores kanaler.

Såfremt du anvender Klarna kommer de at samle personoplysninger om dig i forbindelse med betaling. Klarna er således ansvarlig for dine personoplysninger. Se Klarnas vilkår

Sportamore kommer dele nogle af disse personoplysninger (f.eks. mobilnummer og adresse) til fragtfirmaer som kræves for at kunne fuldføre din bestilling og levering. Hvis der foretages en bestilling der sendes direkte fra leverandøren vil Sportamore at sende de nødvendige oplysninger til denne, da det er nødvendigt for at fuldføre din bestilling. Når du anvender Chat eller FAQ kan imbox, håndtere og gemme personoplysninger t.ex. telefonnummer, for- og efternavn, adresse, email, IP-adresse som du selv opgiver for at kunne logge på og gemme din historik fra tidligere Chat sessioner.

Når du som kunde vælger at sende en email til Sportamore så gemmes din email og e mail historikken for lettere at kunne følge op på fremtidige henvendelser. Ingen oplysninger vil blive videresolgt til tredjepart eller videresendes til tredjeland.

Generelt om personoplysnings håndtering

Al behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med datalovgivningen. Sportamore AB (org. nr 556788-8614) er ansvarlig for dine personoplysninger.

Vi gemmer kun dine personoplysninger så længe det er nødvendigt, derefter slettes de. Om oplysninger er ufuldstændige, fejlagtige eller irrelevante har du ret til at få disse rettet eller slettet. Du har også ret til at søge erstatning såfremt behandlingen af dine personoplysninger ikke har fulgt gældende lovgivning.

Du kan anmode om en udskrift af hvilke personoplysninger som vi har registrerede om dig. For at anmode om et register udskrift eller rettelse af personoplysninger beder vi dig sende en skriftlig, samt underskrevet anmodning til:

Sportamore

Gustavslundsvägen 151 E

16751 Bromma

Sverige

Priser og gebyrer

De priser som angives på www.sportamoreoutlet.dk er inklusive merværdiafgift (moms). Der kan pålægges særlige afgifter i forbindelse med faktureringsmetode og uafhentede pakker.

Oprettelse af aftale om køb

Sportamore Outlets varer bestilles på www.sportamoreoutlet.dk eller via vores kundeservice på telefon 78 77 88 00. Aftale om køb indgås, når din bestilling er bekræftet af Sportamore Outlet via e-mail til den e-mail-adresse som du har angivet ved bestillingen. Ved din bestilling accepterer du disse vilkår. Sportamore Outlet indgår ikke aftaler med mindreårige (under 18 år) uden værgens godkendelse. I dag kan aftaler indgås med kunder med leveringsadresse i Sverige, Danmark (excl. Grønland og Færøerne), Finland og Norge (excl. Svalbard) på landenes respektive hjemmesider.

Levering

Sportamore Outlet benytter følgende fragtmuligheder:

 • Budbee: Hjemmelevering - varer leveres med Budbee direkte på adresser i Københavnsområdet mellem 17-22. Levering med Budbee koster 49 DKK. Kort tid inden levering vil Budbee sende en SMS med flere informationer omkring selve leverancen. Ønskes ændringer i adresse eller leveringsdato med Budbee, kan Sportamores kundeservice kontaktes.
 • Bring: Pakke uden omdeling – varerne sendes med Bring til nærmeste udleveringssted mod et gebyr på 49 DKK. Når pakken er klar til afhentning, modtager du en SMS og/eller email med relevant afhentningsinformation. Ved afhentning af forsendelsen skal der forevises gyldigt ID.
 • Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra Sportamore Outlet har bekræftet din bestilling via e-mail. Hvis produktet er en bestillingsvare, er leveringstiden højst 14 dage.

  I sammenhæng med at din ordre sendes fra vores lager, bliver der også sendt en mail til den oplyste e-mail-adresse. Pakken bør nå dig inden 5 arbejdsdage. Har du mod forventningen ikke modtaget pakken inden de 5 dage, bedes du kontakte vores kundeservice.

  Sportamoreoutlet.dk leverer kun til Danmark, eksklusiv Grønland og Færøerne.

  Uafhentede pakker/forsendelser

  Pakker, som ikke er afhentet inden for fjorten (14) dage, returneres til Sportamore Outlet. Du bliver i sådan et tilfælde debiteret en afgift på 299 kr. til dækning af omkostninger i forbindelse med Sportamore Outlets administration, fragt, returfragt og håndtering. Uafhentede pakker er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

  Fortrydelsesret

  Sportamore Outlet tilbyder tredive (30) dages fortrydelsesret fra du modtager varen/varerne. Fortrydelsesretten gælder dog ikke på varer, som er fremstillet eller ændret i henhold til dine særlige ønsker, f.eks. montering af ski. Ved køb af hygiejneartikler, undertøj og badetøj må forseglingen ikke være brudt (her menes dog ikke evt. plastpose, varen kommer i, men anden forsejlning, der forhindrer varens anvendelse).

  For at fortrydelsesretten er gældende, skal varer returneres i uanvendt stand med tilhørende etiketter og originalemballage (fx skoæsker, stofposer eller anden særlig indpakning). Hvis produktets kvalitet er blevet påvirket som følge af, at du som kunde har anvendt det mere end hvad der er nødvendigt for at undersøge dets egenskaber/funktioner, så afdrages der på tilbagebetalingen modsvarede varens formindskelse af værdi eller også kan returen helt nægtes.

   

  Returnering

  For at returnere en vare skal du bruge den medsendte returfragtseddel (returlabel). Den koster 39 kr. at anvende. Vælger du at anvende det medfølgende returlabel fratrækkes 39 kr. fra det totale beløb som tilbagebetales. Hvis du har mistet den, skal du kontakte kundeservice, som derefter kan sende dig en ny. Bemærk, at vi ikke kan tilbagebetale evt. returomkostninger du som kunde selv vælger at stå for. 

  Ved returnering af en vare bærer du risikoen for varen indtil den er Sportamore Outlet i hænde. Det er derfor vigtigt, at pakke varen forsvarligt ind, så den ikke beskadiges under transporten. HUSK derfor ALTID at få en kvittering ved afsendelse af en returvare. Det er gratis at få og det er dit bevis på at varen er returneret. Returvarer kan ikke sendes pr. efterkrav.

  Det er vigtigt, at ydre emballage anvendes, og at der IKKE klistres tape eller andet materiale direkte på originalemballagen (f.eks. en skoæske).

   

  Returnering af tilbudsvarer

  Ved køb som berettiger til gave eller ekstra rabat (f.eks. 3-for2-tilbud), betragtes den gratis vare som en generel rabat fordelt på hele beløbet på købstidspunktet. Hvis en del af købet byttes og/eller returneres, vurderes de returnerede varer til købsprisen fratrukket den relative andel af den generelle rabat. 

  Kampagner, tilbud eller ekstra rabat gælder kun nye køb via www.sportamoreoutlet.dk og kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. En gave eller rabat kan ikke overføres til et andet køb.

   

  Bytte

  Ønsker du at bytte til et andet produkt skal du på Sportamore Outlet returnere det oprindelige køb og lægge en helt ny bestilling. 

   

  Tilbagebetaling

  Returbehandling kan tage op mod to uger. Efter at Sportamore Outlet har modtaget og godkendt reklamationen sker tilbagebetalingen inden for fjorten (14) dage. Tilbagebetaling sker alene ved overførsel til bankkonto, ikke kontant. Pengene overføres som hovedregel automatisk tilbage på det kort, som blev anvendt ved bestillingen. Er der betalt med Klarna Faktura kontakter vil Sportamore kontakte kunden, da pengene her bliver tilbagebetalt manuelt. 

  Kontakt Sportamore Outlets kundeservice for yderligere oplysninger eller hjælp i forbindelse med returnering. 

   

  Reklamation

  Hvis en vare afviger fra, hvad der er aftalt mellem dig og Sportamore Outlet eller på anden måde ikke modsvarer den beskrivelse af varen, som Sportamore Outlet har givet, kan varen returneres. Kun produktionsfejl er omfattet af reklamationsretten. Den omfatter f.eks. ikke fejl som følge af normal slidtage. Reklamationer til Sportamore Outlet skal ske inden for passende tid, dog senest inden for to måneder fra fejlen er opdaget. Sportamore Outlet forbeholder sig ret til først at rette fejlen, dernæst levere et nyt produkt, og som sidste udvej betale pengene tilbage. Ved reklamation kontakt da kunderservice, så vi kan aftale et forløb. 

   

  Transportskader

  Sportamore Outlet er ansvarlig for varer som beskadiges eller bortkommer under leveringen til kunden. Reklamation som følge af transportskader skal ske inden for passende tid. Ved pakker sendt med Post Danmark skal synlige transportskader eller tab af indhold meddeles straks ved modtagelsen. Sportamore Outlet anbefaler, at du først anmelder en eventuel transportskade direkte til udleveringsstedet og derefter kontakter Sportamore Outlets kundeservice.

  Betaling

  Sportamore Outlet tilbyder to forskellige betalingsmuligheder: kortbetaling og fakturabetaling. Samtlige betalinger sker krypteret via Sportamores samarbejdspartner Klarna.

  Kortbetaling

  Kortbetaling kan ske med Visa, MasterCard eller Dankort. Der skal angives kortnummer, kortets gyldighed, CVC-kode samt for visse kort endda nem-ID/Nets-kode. Det er desværre ikke muligt at betale med kort udstedt af en udenlandsk bank. Ved kortbetaling anvender Sportamore Outlet kryptering for at sikre tryghed i forbindelse med kortbetaling. Vi har SSL-certifikat udstedt af Thawte.

  Faktura

  Som kunde kan du vælge at betale med Klarna Faktura i kassen. Fakturaen sendes via e-mail, når varen er sendt afsted. Betaling af faktura skal ske inden for fjorten (14) dage fra fakturadato. Ved betaling med faktura er det et krav, at din folkeregisteradresse er den adresse som angives i din bestilling.

  Force Majeure

  I tilfælde af omstændigheder, som ligger uden for Sportamore Outlets rimelige kontrol, f.eks. ændret lovgivning, myndighedsforanstaltninger, strejke, blokade, sabotage, krig, terrorisme, brand, oversvømmelse, naturkatastrofe eller lignende, stilles Sportamore Outlets forpligtelse til at opfylde købsaftalen i bero så længe sådanne omstændigheder gør sig gældende. Såfremt en sådan forsinkelse overstiger 2 måneder, har du såvel som Sportamore Outlets ret til at hæve aftalen med øjeblikkelig virkning uden at være erstatningspligtig.

  Personoplysninger

  Sportamore Outlet er ansvarlig for at de personoplysninger, som opgives i forbindelse med køb, håndteres i henhold til lov om personoplysninger. Ved godkendelse af købsaftalen med Sportamore Outlet giver du dit samtykke til, at dine oplysninger gemmes for at behandle din ordre og gennemføre købet, for at lette kommende køb, for at muliggøre en opdatering af din ordrestatus samt til at modtage tilbud fra Sportamore Outlet eller Sportamore Outlets samarbejdspartnere via sms, e-mail eller anden direkte reklame. Som kunde kan du bruge de gemte oplysninger, ændre dem eller anmode om, at de bliver slettet. Du kan også til enhver tid trække dit samtykke til at modtage tilbud tilbage.

  Pris- og produktinformation

  I tilfælde af eventuelle fejl i lagerstatus eller pris forbeholder Sportamore Outlet sig retten til at hæve købsaftalen. Hvis varen er udgået eller af anden årsag ikke er tilgængelig, er Sportamore Outlet ikke forpligtiget til at fremskaffe varen, men Sportamore Outlet kan foreslå en alternativ vare. Al billedinformation skal betragtes som illustrationer, og der er ingen garanti for at disse gengiver varens nøjagtige udseende og beskaffenhed.

  Vurderinger

  Ved at skrive en bedømmelse af produkter på sportamoreoutlet.dk giver du også Sportamore Outlet ret til at offentliggøre dem på sportamoreoutlet.dk samt via andre kanaler og medier. Sportamore Outlet forbeholder sig ret til ikke at offentliggøre og/eller fjerne indsendte vurderinger.

  Andet

  Vi følger henstillingerne fra det nationale nævn for tvister på forbrugerområdet, og dansk lov gælder ved eventuelle tvister. I tilfælde af spørgsmål vedrørende betydningen af disse vilkår eller fremgangsmåden i forbindelse med fortrydelsesret, reklamationer, transportskader eller andet kontaktes Sportamore Outlets kundeservice. Kontaktoplysninger til kundeservice finder du på www.sportamoreoutlet.dk

  Senest opdateret: 2020-02-11