1-3 ARBEJDSDAGE30 dages returretPrisgaranti

Kontakt kundeservice

 • Telefontid
 • Telefonerne er lukket i øjeblikket, men du kan kontakte os vi mail ([email protected]). Så hjælper vi dig.
 • Pga. Covid-19 kan der være forsinkelser på levering. Vi beklager dette, men vi arbejder så hurtigt vi kan!
  .
  Retur- & ombytningsproces:
  Vores returproces, herunder ombytning af varer, tager typisk 10-14 dage fra at du har indleveret din pakke til Bring og de skanner den til at vi har nået at behandle din retursag. Når den er i vinkel, og vi har nået at kigge på din retur, voila! Så får du automatisk besked fra os via mail.

  Fortvivl derfor ikke, hvis der er stilhed fra vores ende af dagene efter, du har indleveret din retur og du kan se, at den er nået til vores lager. Vi er på sagen!

  Kontakt:

  Vi her på Sportamore er mestre i at navigere rundt i den online verden og vores Kundeservice-atleter arbejder derfor først og fremmest via e-mail ([email protected] eller via formularen herunder), sociale medier og chat.

  Fang os på den kanal som passer dig bedst og hav gerne så meget information som muligt klar, så vi lynhurtigt kan finde den helt rette løsning til netop dig.

  Telefon: Lukket i øjeblikket

  Happy shopping!

Send os gerne en e-mail via formularen nedenfor eller til [email protected] Så svarer vi så hurtigt vi kan. Felter markerede med * er obligatoriske

Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse? Iblandt kategoriserer Gmail vores ordrebekræftelser som spam eller promovering. Tjek derfor gerne en ekstra gang om den kan findes i disse mapper. Hvis den stadig ikke er at finde så skriv til os!